Wat is Nomige?

Dr. Barbara Geusens, Bio-ingenieur met doctoraat in de dermatologische wetenschappen, heeft Nomige opgericht omdat een one-size-fits-all aanpak niet werkt als het om skincare gaat. Iedere huid is uniek. En een unieke huid verdient een unieke aanpak. Daarom lanceerde Dr. Barbara Geusens haar eigen merk Nomige: een lijn van gepersonaliseerde producten die volledig afgestemd zijn op uw behoeften, op basis van uw DNA en levensstijl. Je huidverouderings-proces is 60 % genetisch bepaald en 40% bepaald door je levensstijl.

Het proces begint met een genetische test, die we bij JuDeVie kunnen uitvoeren. De Nomige genetische test onderzoekt genen die betrokken zijn in verschillende biologische processen die een effect hebben op:

  • Stevigheid, elasticiteit & rimpels
  • Oxidatieve stress en anti-oxidant capaciteit
  • Hydratatie, huidbarrière & -gevoeligheid

Een Nomige routine bestaat uit 4 producten. 2 producten voor ’s morgens en 2 voor ’s avonds. Het is onze filosofie om in die 24u je huid alles te geven wat het nodig heeft.

Nomige

Hoe werkt het?

Afspraak

Maak een afspraak via de website van JuDeVie. Tijdens deze afspraak nemen we een DNA-staal met behulp van een speekselstaafje en vullen we samen de lifestyle test in van een 3 tal pagina's. Deze informatie wordt vervolgens naar Nomige gestuurd voor analyse.

DNA rapport

Zodra het DNA-rapport samen met de op maat gemaakte producten zijn aangekomen, nodigen we u uit voor een nieuwe afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we de resultaten van uw DNA-analyse en kan je de gepersonaliseerde producten meenemen naar huis.

Producten bestellen

Koos u voor enkel de DNA-test zonder producten? Dan bekijken we tijdens de vervolgafspraak welke producten u best kan kiezen aan de hand van het DNA-verslag. Je gepersonaliseerde producten bijbestellen kan via JuDeVie. Stuur een mailtje en dan help ik je graag verder.

Nomige

waarom kiezen
voor nomige?

Gepersonaliseerde Huidverzorging: Nomige biedt een unieke, gepersonaliseerde benadering van huidverzorging. In plaats van een one-size-fits-all aanpak, worden de producten van Nomige volledig afgestemd op uw specifieke behoeften, gebaseerd op uw unieke DNA en levensstijl.

Wetenschappelijk Onderbouwd: De oprichter van Nomige, Dr. Barbara Geusens, heeft een achtergrond in de dermatogenetica. De producten en aanpak van Nomige zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en genetische testen, wat zorgt voor effectieve en betrouwbare resultaten.

Volledige Routine: Nomige biedt een complete huidverzorgingsroutine met vier gepersonaliseerde producten die zijn ontworpen om uw huid in 24 uur alles te geven wat het nodig heeft. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die de tekorten in uw huid compenseren, gebaseerd op de risicofactoren die zijn vastgesteld door de DNA-analyse. Dit zorgt voor een uitgebreide en effectieve huidverzorging.

Kiezen voor Nomige betekent kiezen voor een huidverzorging die echt bij u past. Het is een investering in uw huidgezondheid op lange termijn.

Producten

Overtuigd?

Maak een afspraak

Dat kan door op onderstaande knop te klikken.

Laserontharing JuDeVie
Nomige
Nomige
Nomige
Nomige